Min Resa till Kanada

2015-03-09
13:29:44

Slutet av säsongen

Hej igen. Jag ber om ursäkt för att jag inte har uppdaterat på väldigt länge, det har av olika anledningar inte blivit av.
Säsongen tog slut ganska tidigt för eftersom vi inte klarade av våran andra eliminerings match emot Aliston. Vi hade en ganska dålig avslutining på säsongen där vi inte spelade som ett lag, alla ville försöka vara den spelaren som skulle ändra på allt vilket gjorde att det gick ännu sämre. Vi tig oss till slutspel där vår första match var emot Bradford Bulls där det var vinna eller försvinna. Med några konstiga mål gick matchen vidare till förlängning och sedan straffar där Brad satte den sista av våra tre straffar vilket räckte till vinst. Men dagen efter emot Aliston tog säsongen slut.
Så nu har i princip alla åkt hem, de som är kvar är killarna från Orangeville, jag, Austin och Brad men Austin och Brad börjar röra sig hem imorgon.
Eftersom bild uppladdnings funktionen inte fungerar just nu så lägger jag upp en längre inlägg senare i veckan med lite bilder ifrån året.