Min Resa till Kanada

2014-10-27
04:43:16

En fartfylld vecka

I veckan som varit har det varit full fart, det började i måndags med hård träning efter en mindre lyckad match under helgen så laget åkte på mer fysträning.I tisdags provade jag på kanadensisk spinning nu när jag har fått över mina skor för det, det var mycket mer enformigt än vad instruktörerna i sverige gör det. Hur som helst så kändes det bra så det kommer jag forstätta med. 
Onsdagen bjöd på en vinst hemma emot Cambridge Bears vilket höjde stämningen i laget inför en svårt borta match emot Temiscaming som slutade 10-3 til hemmalaget. Så den 5 timmar långa hefärden kunde ha varit roligare..
Igår var jag även på en liten filmkväll med i i laget och hans billet syster och insåg att jag borde nog börja se lite fler skräck filmer/serier..
 
Så nu väntar en spännande vecka eftersom min mamma ska komma hit och hälsa på under några dagar! Ska bli så kul att träffa henne igen. Hon kommer med största sannolikhet inte att få träffa min rumskomis Will eftersom han flög hem i torsdags på grund av problem med sin rygg. Läkarna tror dock inte att det kommer ta allt för lång tid innan han kan komma tillbaka. 
 
Först två bilder ifrån Temiscaming och sedan två bilder ifrån Orangeville