Min Resa till Kanada

2014-11-25
01:09:00

Ett tag sen

 
Ber om ursäkt för att jag inte har uppdaterat bloggen på länge.
Det har hänt en del saker sen sist. Till att börja med så har fått en ny rumskompis tillsvidare, Det är Nick ifrån Buffalo och han kommer stanna tills de har hittat ett nytt boende åt honom. Så när Will kommer tillbaka den 9 Dec kommer vi troligtvis vara 3st från laget som bor här. Will blev tvungen att operera sin rygg som han hade problem med och kommer inte kunna spela förns i Januari men det verkar som ryggproblemet är löst vilket är jätte bra!
En stor förändring som blivit är att vår huvudtränare fick lämna och vår assisterande tränare och ägare tog över. Laget verkar tycka att det är positiv förändring för vi har spelat riktigt bra de 2 senaste matcherna, jag tycker också att det verkar bra. En följd av att vi fick en ny huvudtränare blev att en av våra målvakter, Hayden Smith blev bort bytt till Meaford som vi förövrigt kommer möta nu i helgen. 
Annars flyter dagarna på ganska snabbt, vi hade en del snö förra veckan men som nu har försvunnit och temperaturen är tillbaka på över 10 grader vilket även har lockat tillbaka regnet.. 
 
Jag har gjort en webbsida för kort som jag kommer ta under matcher som jag inte är ombytt, bilderna kommer inte vara jättebra men men. Adressen är www.esoderberg.snak.ws . 

Här är lite bilder från veckorna som varit.

En ödla ifrån Mitchells skola
En annan ny rumskompis
OHL match som jag, Austin, Ben och Brad blev bjudna på 
En frusen domare