Min Resa till Kanada

2014-12-22
23:56:51

Framme i Sverige

Efter en helg med väldigt lite sömn och fantastiska personer har jag nu tagit mig tillbaka till svensk mark, i alla fall ett litet tag. Jag kommer stanna tills den tredje januari då det bär av tillbaka till Orangeville med fystest den 4de. Tiden har gått så otroligt fort, det känns som det bara var någon vecka sen jag var på training camp i det mindre frächa World Hochey Center men det har alltså redan flygit förbi 4 månader! 
Men när jag tittar tillbaka på vad jag gjort inser jag att jag har hunnit med väldigt mycket och fått många nya erfarenheter och vänner, vissa som jag kommer ha kontakt med för en lång tid framöver. Jag har även fått en till familj som jag kommer hälsa på senare efter säsongen. 

I Fredags åkte jag och Nancy ner till Kingston för att hälsa på Nancys bästa kompis Rhon och Alex. Vi hade jätte trevlig och det blev en av de bästa helgerna i Kanada som avslutades med en nattkörning till flygplatsen.

I torsdag var vi iväg och spelade i en showcase där jag stod emot Meaford, matchen började 8.30 och det verkade inte riktigt som laget hade vaknat till helt men det gjord dom tills matchen emot Bulls som vi vann överlägset med bra spel. Jag är nöjd med mitt spel även fast det inte räckte till en vinst men jag höll mig till min spelplan och hade bra flyt i mitt spel.